Vask af plastik til genbrug

Der anvendes rigtig mange plastik ting i vores industri og såmænd også i de private hjem. Vi er blevet gode til at købe engangsbestik, tallerkener og glas, når der skal holdes fest, da det er nemt at smide ud efter brug. Nu går jeg jo ind for at man går ind for unødig forbrug af plastik, og bæredygtighed. Det kræver jo en eller anden form for industrivask af diverse plastik ting, der hvis man vasker dem, kan genanvendes og derved øge genbruget som er godt for klimaløsningen. I bund og grund, burde vi vel helt undgå at anvende plastik, da det er mange år om at blive nedbrudt. Jeg kan dog godt selv lide at drikke af et krus, og det skal da kun vaskes op en gang imellem. Ja, jeg genbruger også min kaffekop, så sparer jeg på vandet. Dette minder mig om at min kaffe er ved at blive kold. Jeg syntes også at der er alt for meget legetøj af plastik, det er dejligt at tingene kan vaskes af, men der er også mange små plastik ting der kan komme galt i halsen og for den sags skyld i næsen eller ørene. Jeg var engang ved øre næse hals lægen med en lille pige, som havde rigtig ondt i sit øre og hele tiden gik og tog sig til øret. Ørelægen kiggede på øret og begyndte at grine, inden han sagde, der ligger en lille plastik perle inde i øregangen, og den må vi hellere se at få ud.