Smukt babyværelse

Hvordan indretter man et babyværelse?

Det står vi nemlig overfor hjemme hos os. Min kone venter vores første barn og vi har derfor aldrig prøvet at indrette et babyværelse før. Vi har nogle tanker allerede om hvordan det skal se ud, men hvilke møbler skal man have, og hvad skal der være på væggen så baby ikke bliver forvirret eller overstimuleret.

Ja det er ikke nemt, men vi går ind til det med oprejs pande og starter jagten med inspirationssøgninger online og på Pinterest. Her er vi faldet over nogle fede wallstickers baby som vi helt sikkert mener skal pryde nogle af væggene på værelset. Der findes mange smukke og spændende motiver som helt sikkert er lige noget for vores kommende barn. Da vi ikke ved om det bliver en pige eller dreng tager vi noget ret neutralt der kan fungere for begge køn.

Hvilke møbler skal vi købe?

Efter væggene er på plads skal der handles møbler. Vi ved at der skal være en seng, en seng der kan justeres i længden i takt med at barnet vokser. Men også en seng med tremmer så barnet ikke bare falder ud, når han eller hun roder rundt om natten, eller begynder at kunne rejse sig.

Derudover skal vi have et puslebord, med alt det der nu hører til. Samt noget opbevaring til alt det tøj som min kone allerede har købt. Derudover skal der være plads til lamper, uro i loftet og meget mere. Så vi er kommet godt i gang med indkøbende. Det bliver så godt.