Sikkerhedstestet nusseklud til nyfødte

Der findes ikke noget dejligere end at opleve et lille ny væsen komme til verdenen. Og selvfølgelig skal denne lille nyfødte have det bedste man kan give. Det jeg plejer at give i barselsgave er en af de der nusseklude fra myteddyoriginal.dk – de har rigtig mange forskellige dyr på en lille lækker og blødt stykke stof. Det er af en kvalitet som holder i mange år, uden at det forandre sig. Det er svært at beskrive, hvordan små babyer og børn knytter sig til disse dejlige nusseklude fra My Teddy Original – men når jeg går ind på myteddyoriginal.dk kommer jeg altid til at smile, for her er alle de nusseklude og mange flere, som jeg har givet mine børnebørn gennem årene. Nussekludene er sikkerhedstestet, det er dansk design.

Tøjdyr eller security-blankets

Jeg selv er til sidstnævnte, og det er jo lige det My Teddy Original har, sikkerhedstæppe med små dyremotiver – mange små babyer holder hænderne op foran ansigtet, de små babyer jeg har haft med at gøre, har holdt deres nusseklud op under næsen. Det er et sjovt syn – nusse med en nusseklud under næsen. Jeg kan kun varmt anbefale disse nusseklude eller security-blankets fra myteddyoriginal.dk – det er simpelthen en guds gave at komme med til de nybagte forældre og deres nyankomne lille skabning. Det eneste man ikke kan, det er at lade en af disse nusseklude gå i arv til den næste – det er en tryghedsgave til barnet, og barnet knytter sig til den – og det vil gøre ondt at se lillebror med den.