Restaurant til festen

Hyggelig restaurant med en vintage-atmosfære i Vejle, synlige murstensvægge og et udendørs siddeområde. Menuen byder på klassiske retter med et moderne twist, vi har et højt serviceniveau og ønsker kun vores gæster oplever det helt rigtige familiær stemning og så til den helt rigtige pris.

Vinkortet omfatter både vine fra den gamle og den nye verden, med andre ord har vi et bredt vin udvalg.

Desserter er heller ikke til at gå glip af, især crème brûlée og chokoladekagen.

Hver søndag servere vi vores søndagsbrunch og er du til æg og bacon og en dejlig varm kop kaffe, så er du det rette sted på en søndag.

Betjeningen er professionel og opmærksom på alle gæsterne under middagen eller om det gælder festen.

Stemningen er perfekt til en romantisk middag eller en aften med venner. Uanset hvad, er du sikker på at have en god tid på dette charmerende lille sted.

Den gastronomiske restauranten byder på lidt af hvert bl.a wienerschnitzel og andre retter med et moderne twist.

Vinkortet omfatter både vine fra den gamle og den nye verden, så du kan finde den perfekte flaske til dit måltid og ellers spørg du blot vores personale så finder vi det du netop leder efter.

Dette sted er perfekt til en romantisk middag eller en aften med venner. Du er sikker på at have en god tid på vores charmerende restaurant hvor du ikke kommer til at mangle noget som helst.

Står i over for at skulle holde en fest i de rigtige omgivelser så er det rette valg helt sikkert af besøge vejle center hotel og ellers Se mere på vores hjemmeside.