Prøv en Dripper til kaffebrygning

Hvis man bare skal lave en enkelt kop kaffe, eller 2 små kaffer, føler mange det nærmest ikke kan betale sig at sætte kaffemaskinen i gang.

Hvad gør man så?

Nu er løsningen der. V60 Dripper er lige netop, det man har brug for. Hario V60 2 kop dripper, er mulighed for at lave kaffe i mindre skala.

Det er et kit, der indeholder kaffetragten, 2 filte samt en pose kaffe Colombia Kachalu. Der er ligeledes inkluderet en brygguide, der vejleder i forhold til brygning af den perfekte kop kaffe.

Dette er selve kittet, til dem der vil kræse om selve kaffebrygningen. Der er nu nemmere at lave kaffe i mindre skala, der således også stadig er kvalitetskaffe.

Måden at brygge denne kaffe på, er især kendt fra gamle dage, og er egentlig ganske enkel, hvis man følger vejledningen med tips og tricks.

Dette vil give den mest effektive måde at lave kaffen på, så man får det resultat man efterspørger.

Prøv v60 starter kit, og oplev glæden ved at brygge kaffe på den gammeldagsmåde. Der følger 100 stk. filtre med til selve dette kit, så man kan få brygget mange kopper kaffe.

Her er der hurtig levering, og med garanti friskristet kaffe. Her findes et stort udvalg af kaffe, hvor der er tale om certificeret kaffe.

Peter Larsen kaffe er for den kvalitetsbevidste forbruger, der gerne vil kræse om det at lave den bedst mulige kaffe.

Derfor er valget af både kaffebønner samt måden man brygger kaffen på særdeles afgørende.

Prøv starterkittet idag, og nyd duften af kvalitetskaffe.

v60 starter kit