Hvem skal du handle ind for i grænsebutikken?

Det er lidt heldigt for de mennesker, som der bor tæt på grænsen, for de kan hurtigt komme derover og handle, for selvom det har ændret sig med grænsekontrol de senere år, så er det stadig relativt nemt for eksempel at komme til sådan noget som https://www.otto-duborg.dk/ at handle ind.
Der er meget at spare, når man trods alt ikke skal køre så langt, og selvom man skal køre lidt længere, så gør man det nok stadig relativt tit, fordi det kan svare sig, da der er mange varer, som man kan få billigt her, så det næsten bliver som at handle ind til dagene generelt.
Men for folk i Danmark, der kommer lidt længere fra, der planlægger man lidt længere i forvejen, hvornår man skal handle, og hvad man skal handle ind.
Nogle gange kan udslaget være, at man skal holde en fest, så der skal købes en masse drikkevarer, eller også spotter man et virkelig godt tilbud, som det er værd at køre efter.

Man ender måske med at handle ind for andre

“Problemet” er så, hvis man kommer til at sige til for mange andre, at man overvejer kraftigt at handle ind i en grænsebutik, at der er mange andre, der så også gerne vil have, at man køber noget med til dem, fordi de selv er for dovne til at køre så langt, og de vil gerne spare brændstoffet, men de skal skam nok betale for det, som du køber til dem.
Det gør måske ikke det store, hvis det er nogle flasker af spiritus, men det er straks noget andet, hvis det er rammer med øl og sodavand, som der begynder at optage den plads i bilen, kassevognen og traileren, som man selv helt til bristepunktet havde beregnet, at man skulle bruge.
Men det er også bare svært at sige til andre, at man ikke vil handle ind for dem, og man kan da slet ikke begynde at selektere, for man kan risikere, at folk finder ud af det, at folk snakker sammen, og så tror de, at nogle er mere populære hos dig end andre.