Effektiv og skånsom træning til dig med skader.

Den bedste træning til dig med skader.

Træning med elastik er den mest skånsomme måde at træne på, hvis du har forskellige skader. Dine sener og led bliver nemlig ikke overbelastet, som de nemt kan blive under andre træningsmetoder. Men det betyder ikke at træningen ikke er lige så effektiv, som f.eks. træning med de store maskiner. For det er elastiktræning i den grad. Faktisk er træning med træningselastik ligesom dit eget lille træningscenter derhjemme i stuen eller på græsplænen. Eller hvor som helst du har lyst til at træne. Du kan nemt medbringe dit minitræningscenter overalt. Det er smart og billigt og dermed har du ingen undskyldning for ikke at træne.

Træningselastikker kan du købe online, f.eks. her: Bandageshoppen.

Funktionel og effektiv træning af hele kroppen.

Selvom du har en skade, der hæmmer dig i den traditionelle træning kan du nemt træne med en træningselastik uden at bekymre dig om overbelastning. Det er en langt mere naturlig træningsmetode end mange andre træningsformer, da øvelserne minder om de bevægelser, du laver i hverdagen. Derudover så kan du nemt skrue op og ned for intensiteten i dine øvelser.

En træningselastik er ikke for dig, der ønsker store muskler. Men ønsker du lange slanke musker, der giver et virkeligt fit udseende, så er elastiktræning for dig.

Det gode ved en træningselastik er, at du kan træne dine muskler varieret, i forskellige tempi og varierende modstand.

Din måde at træne på bliver derved meget individuel og du kan træne de skadede områder effektivt og skånsomt uden at være nervøs for overbelastning.