Det er svært at vente på mad ud af huset

Man begynder næsten at savle ukontrollabelt, når man længe har set på, hvad menuen er på for det mad, man skal have ud af huset, og det var virkelig også svært at bestemme sig, men man endte med at slå sig fast på noget virkelig Lækker mad ud af huset, men man sagde da også til sig selv, at det kan være, man skal have noget af det andet en anden god gang, for det hele så spændende ud, men man skulle også beherske sig, så man ikke købte for meget, som man vidste, at man ikke ville kunne spise i længden.
Men så kommer man også i tanke om, at man havde aftalt, at maden skulle ankomme som aftensmad, men man skulle bestemme sig nu, for der var mange i husstanden, som der skulle tage en beslutning, så det var godt, man havde tid at løbe på, så folk ikke blev presset til at bestemme sig.
Så nu har alle fundet ud af, hvad de gerne vil have af mad ud af huset, men der er mange timer til, at maden ankommer, og det er svært at vente, for det er næsten som juleaften, inden man får julegaver.

Hvad skal man gøre, indtil der er mad ud af huset?

Det værste, man næsten kan gøre, inden man skal have al den lækre mad er både at sulte sig, men også at æde alt for imens.
Man skal ikke vente på tom mave, for så spiser man for hurtigt, når maden endelig ankommer, og så kan man få ondt i maven.
Spiser man sig mæt, så er det klart, at man ikke kan spise så meget, og så ender noget som rester, og så er maden ikke så god dagen derefter – og man bliver heller ikke så populær, når man nu havde aftalt, at man skulle hygge sig omkring det her mad, der kom udefra, hvor det forventes, at man mere eller mindre kan spise det, som der er blevet bestilt af den enkelte.
Derfor er det bedste, at man spiser en lille snack eller to, og så prøver man at fordrive tiden med et eller andet, indtil maden endelig ankommer.