Bryllupsplanlægning – bevar overblikket.

Nu så jeg lige at man kunne lave fede overskriftstyper, gad vide om det er det man skal bruge når jeg laver en overskrift. Det betyder nok ikke så meget. Det vil jeg lige undersøge. Nu ved jeg efterhånden hvad weddii.com er og laver, tror jeg da, jeg forestiller mig en eller anden platform, hvor man kan taste sine ønsker ind til et bryllup, og så kommer der en masse spørgsmål og ideer frem, som man forventer der skal til til et bryllup. På denne platform linkes der også ud til adskillige leverandører, som man kan anvende ved sin planlægning. Den er gratis at bruge, og jeg tænker at det er leverandørerne der har været med til at lave denne platform.

Bryllupsbilledet et must

Det er ikke hver dag man har sådan en flot kjole på, når vi taler om de store bryllupper, og som det ser ud på billedet, kunne det godt ligne et slotsbryllup, det ligner faktisk det slot som min datter brugte til arrangementet om aftenen. Det var et hyggeligt sted, og der var også en god fotograf der tog en masse bryllupsfoto til bryllupsbogen. Der var ikke noget der var overladt til tilfældighederne, så mon ikke hun også havde anvendt weddii.com til at hjælpe sig med at huske på alle de små detaljer som det må have krævet. Det var planlagt helt ned i de mindste detaljer, intet overladt til tilfældighederne, sågar en madpakke til turen fra kirken til slottet var inkluderet, og alle havde et hotelværelse på slottet.