Brug incento til at udvide din horisont som leder

Hos incento finder man et udvalg af kurser, som kan skærpe dine præstationer som leder. Igennem https://incento.com/ finder man hurtigt ud af, hvad der bevæger sig i dag, og hvad man eventuelt kunne gøre for at fange ens ansattes opmærksomhed, være bedre til at løse konflikter og eventuelt være mere åbensindet og eller kreativ. Der er mange ting man skal holde styr på som leder, og hvis man ikke kan skabe overblikket og holde det får man også nogle problemer.

Derfor gør man også sig selv en tjeneste, når det er man proaktivt går ind og booker et kursus, hvor der bliver gennemgået potentielle lederstile, teorier, praksis og så videre. Man kommer i hvert fald til at forlade stedet med flere perspektiver, og det er helt klart også en fordel og have som leder i dag. Jo flere points of view man kan tage ind, jo nemmere bliver det også at løse interne konflikter eller eksterne for den sags skyld.

Find ind til de ting der betyder noget

Som leder handler det også om at kunne læse mellem linjerne, og hvis man ikke har de rette redskaber til det bliver det også svært at komme ind under huden på folk eller situationen generelt. Hvis man bare sætter sig ned på en lederstil og aldrig skifter tilgang, kan det også være med til at operationen sætter sig fast et sted. Som leder skal man sørge for at være dynamisk, imødekommende, konfliktløsende og det kommer man aldrig til, hvis man bare sætter sig fast et sted.

Selvom det kan være skræmmende med nye teorier, er det jo heller ikke fordi man skal tage alt for gode varer. Det handler jo også om, at finde ud af hvordan man kan påføre teori, ideer og metoder til ens eget arbejde og arbejdsplads. Man arbejder jo alt andet lige med forskellige ting og mennesker, hvilket også lægger op til en anden tone og måske tilgang til tingene generelt.